OriŽntatiedagen 2014 NME in een Energieke Samenleving

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014 organiseert Veldwerk Nederland voor de derde keer...

Wiki NME Podium
 
18 december 2013

OriŽntatiedagen 2014 NME in een Energieke Samenleving

 

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014 organiseert Veldwerk Nederland voor de derde keer de Oriëntatiedagen. Centraal op deze dagen staat de Energieke Samenleving en de rol van NME. De start wordt verzorgd door Olav-Jan van Gerwen, werkzaam bij het Planbureau voor de Leefomgeving en volop met het onderwerp bezig. Hij heeft een bijdrage geschreven over de rol van de overheid in de Energieke Samenleving voor de bundel Publieke Pioniers (http://publiekepioniers.wordpress.com/). Zijn verhaal is de rode draad in deze tweedaagse.

Rinske van Noortwijk (Greenwish) gaat in op de rol van NME-centra in het stimuleren en faciliteren van initiatieven uit de “energieke” samenleving.  Vanuit verschillende hoeken zullen voorbeelden en reflecties worden verzorgd. U wordt geprikkeld om na te denken over het NME-centrum of de intermediair in een Energieke Samenleving. Zet beide dagen vast in uw agenda. Twee dagen praten over vernieuwing, luisteren naar inspirerende sprekers en met collega’s verder praten over de kansen en mogelijkheden. U doet toch ook mee? Meldt u dan aan via deze link en klik op de infoknop ‘vvm activiteiten’.

 

reageren op deze pagina

 

Thea Jetten - 20 dec 2013
Ha die Monique,
Deze vinden plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014. Het wordt georganiseerd door Veldwerk Nederland. Aanmelden kan via de link in bovenstaand stukje.
Groetjes en fijne dagen, Thea

 

Monique Winters - 20 dec 2013
Hoi Thea,
Waar wordt deze bijeenkomst gehouden?

 

Delen |
 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.