Grijp je kans: NIBI conferentie voor NME professionals

Wiki NME Podium
 

Grijp je kans: NIBI conferentie voor NME professionals

Beste NME professional en/of science educator,

 

 

Wil je een nieuwe rol te spelen bij modern natuuronderwijs, werken vanuit de leerlijn biologie en ervaren hoe je leerkrachten enthousiast maakt om met voeding, gezondheid en duurzaamheid aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans: Kom woensdag 8 december naar de conferentie ‘Beweging in natuuronderwijs’ en maak kennis met Biologie Plus School, het nieuwe concept voor natuuronderwijs op de basisschool.

 

NIBI heeft het initiatief genomen om biologieonderwijs structureel aan bod te laten komen op de basisschool en heeft daarvoor Biologie Plus School ontwikkeld. Om Biologie Plus School snel beschikbaar te maken in heel Nederland zijn experts op het gebied van biologie nodig. Programmabureau NME investeert in deze ontwikkeling door samen met NIBI een conferentie te organiseren voor medewerkers van NME centra. Tijdens deze conferentie krijgen NME-ers de kans om zich te verdiepen in de werkwijze van Biologie Plus School en te solliciteren naar het trainingstraject ‘Biologie Plus School voor NME professionals’ dat in 2011 van start gaat.

 

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je daarom snel in via www.nibi.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

 

 

Met enthousiaste groet,

 

Karianne Hol

 

 

 

 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.