Opening nieuwe locatie Het Bewaarde Land

Wiki NME Podium
 

Opening nieuwe locatie Het Bewaarde Land

 

 

Klaverblad 13, 5283 TV Boxtel

www.hetbewaardeland.nl

 

 

 

Op dinsdag 21 juni vindt om 13.00 uur de officiële opening plaats van een nieuwe locatie van Het Bewaarde Land in Brabant, gelegen aan de noordzijde van de Drunense Duinen.

  

De opening wordt verricht door Prinses Irene, samen met drs. Jan van Groos, wethouder van de gemeente Waalwijk en initiatiefnemer van de nieuwe locatie.

  

Na de officiële opening kunnen de aanwezigen een stukje van het Bewaarde Landprogramma mee beleven, waarbij ze begeleid worden door de kinderen van groep 5 van basisschool de Rank uit Sprang Capelle. Zij hebben op 21 juni de laatste dag van hun Bewaarde Land avontuur.

 

U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. We verzamelen om 12.30 op de parkeerplaats bij recreatiepark Het Genieten, Roestelbergseweg 3, 5171 RL Kaatsheuvel. Vanaf de parkeerplaats wordt u begeleid naar Het Bewaarde Land (ongeveer 15 minuten lopen).

 

U kunt zich aanmelden via info@hetbewaardeland.nl.

 

 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.