Uitnodiging Werkveldbijeenkomst

Wiki NME Podium
 

Uitnodiging Werkveldbijeenkomst

‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘een leven lang leren’ zijn twee begrippen waar veel organisaties momenteel mee bezig zijn. Ook Stenden Hogeschool oriënteert zich op de wijze waarop zij vanuit haar onderwijs aan deze maatschappelijke en organisatievraagstukken kan bijdragen.

 

Associate degree Educatief Professional

In deze context ontwikkelt Stenden Hogeschool op dit moment een 2-jarige deeltijd hbo-opleiding Educatief Professional. Dit is een zogeheten Associate degree opleiding op niveau 5, die zich richt op vakmensen in onderwijs- en arbeidsorganisaties met een specifieke opleidings- of educatieve taak. Vakmensen die deze Ad-opleiding hebben gevolgd, beschikken over de juiste professionele kennis en vaardigheden om collega-medewerkers en/of studenten naar een hoger functionerings- en deskundigheidsniveau te begeleiden.

 

Duurzame inzetbaarheid & een leven lang leren

De Ad-opleiding Educatief Professional biedt organisaties de mogelijkheid om vakmensen die affiniteit hebben met het opleiden en ondersteunen van collega-medewerkers of studenten, in 2 jaar tot educatief professional op te leiden.

 

Samen aan het werk in de Open Space bijeenkomst

Om deze innovatieve Ad-opleiding Educatief Professional te realiseren, willen we graag samen met organisaties in het werkveld van gedachten wisselen over de invulling van deze opleiding. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent en met ons mee wilt denken. We nodigen u dan ook van harte uit deel te nemen aan onze Werkveldbijeenkomst op 26 januari vanaf 16.00 uur, bij Stenden Hogeschool in Leeuwarden. In de bijlage vindt u nadere informatie over het programma.

 

U kunt zich aanmelden door een bevestiging te mailen naar: albert.nieuwenhuis@stenden.com

 

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de projectleider Albert Nieuwenhuis: (albert.nieuwenhuis@stenden.com), tel: 06-22303262 of
Mark Geerts (mark.geerts@stenden), tel: 06-15319802.

 

Wij zien u graag op 26 januari, bij Stenden Hogeschool!

 

Programma

 

 
24-01-2017 t/m 28-01-2017
10-02-2017
22-03-2017
09-05-2017 t/m 12-05-2017
17-05-2017 t/m 17-05-2017
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.