Inspiratiemiddag Groen Drenthe Werkt – Hoe warm wordt Drenthe?

Wiki NME Podium
 
27 juni 2017

Inspiratiemiddag Groen Drenthe Werkt – Hoe warm wordt Drenthe?

Honderden vrijwilligers die zich samen inspannen voor de Drentse natuur, zo vanzelfsprekend en toch zo bijzonder! Om u als vrijwilliger in het zonnetje te zetten, nodigen we u graag uit voor de inspiratiemiddag ‘Groen Drenthe Werkt’ op vrijdag 8 september vanaf 14.30 uur bij het Boomkroonpad in Drouwen. Een middag vol inspirerende workshops, leuke sprekers en volop gelegenheid elkaar te ontmoeten.

 

Het thema van deze vierde inspiratiemiddag is ‘Hoe warm wordt Drenthe?’ De zes grote natuurorganisaties geven workshops, presentaties en excursies rond klimaatverandering. In de bijlage van uw mail kunt u lezen welke workshops gegeven worden.

 

Wij begroeten u graag op 8 september bij het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4 in Drouwen. U kunt zich voor de inspiratiemiddag aanmelden via onderstaand formulier. Daar kunt u ook aangeven welke workshops u wilt volgen. Aanmelden kan tot en met 1 september 2017. Bekijk welke workshops er gegeven worden.

 

Met vriendelijke groet, bestuur en medewerkers van Het Drentse Landschap, IVN, Landschapsbeheer Drenthe, Natuur en Milieufederatie Drenthe, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer

 

Dhr. / Mevr. *

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Dieetwensen *


Andere dieetwensen, namelijk:
Bij welke organisatie bent u vrijwilliger? (meerdere antwoorden zijn mogelijk) *

Eerste keuze wokshop ronde 1 (15:15 -16:15 uur) *
Tweede keuze workshop ronde 1 (15:15 - 16:15 uur) *
Eerste keuze workshop ronde 2 (16:30 - 17:30 uur) *
Tweede keuze workshop ronde 2 (16:30 - 17:30 uur) *
Eventuele opmerkingen:
* verplicht
reageren op deze pagina

 

Delen |
 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.