Dag van het Landschap 2017

Wiki NME Podium
 
24 februari 2017

Dag van het Landschap 2017

Wandel mee met de boswachter
Brabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in elf natuurgebieden. Gezinnen kunnen avontuurlijk op pad met de Vossenstreken app, die in Brabant op 17 april officieel wordt gelanceerd! Ontdek de tien Vossenstreken in Brabant en België.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Dit jaar viert Brabants Landschap haar 85-jarige jubileum. We zijn trots op wat we in die jaren bereikt hebben voor de Brabantse natuur en laten u dat graag zien. Beleef de lente en wandel mee op Tweede Paasdag!

Feliciteer Brabants Landschap…
… met uw mooiste herinnering aan de Brabantse natuur. Deel deze (eventueel met foto) voor 1 oktober 2017 via Instagram of Facebook en maak kans op een publicatie in ons nieuwe handboek. Een ouderwets kaartje in de brievenbus is uiteraard ook mogelijk: Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren.

Meer informatie: www.dagvanhetlandschap.nl

 

reageren op deze pagina

 

Delen |
 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.