Word partner in de Voorleesactie Dag van de Duurzaamheid

Wiki NME Podium
 
07 maart 2017

Word partner in de Voorleesactie Dag van de Duurzaamheid

Op dinsdag 10 oktober 2017 is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Die dag start met het voorlezen van een duurzaam verhaal op vele basisscholen door het hele land. Het is inmiddels de negende editie van de Voorleesactie.

 

De wereld van voedsel

Tijdens de Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid wordt er voorgelezen uit een speciaal voor deze dag gemaakte publicatie. Kinderen tekenden hun eigen gedachten en ideeën over het thema Voedsel. Deze komen als illustraties in het boek te staan. De verhalen zelf worden op dit moment geschreven door talentvolle pabo-studenten. Ze laten zich inspireren door het onderwerp en de tekeningen van de kinderen.

 

Met je organisatie of bedrijf meedoen aan de Voorleesactie?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw organisatie of bedrijf om mee te doen aan de voorleesactie 'De wereld van Voedsel'. Door basisscholen een boek te schenken (wij zorgen voor de distributie), draag je bij aan een duurzame les. Help je bij de financiering van een aantal boeken? Wij zorgen voor zichtbaarheid en naamsbekendheid van je organisatie of bedrijf bij de deelnemers van de voorleesactie.

 

Je vergroot de zichtbaarheid van je organisatie of bedrijf door namens uw organisatie of bedrijf, zélf voor te gaan lezen! Dat kan op basisscholen in jouw omgeving op 10 oktober. Lees meer over ons voorstel.

 

Duurzame PABO, Missing Chapter Foundation, Urgenda en DuurzaamDoor organiseren de voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid sinds 2009. Dit jaar doet IVN ook mee als initiatiefnemer.

 

reageren op deze pagina

 

Delen |
 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.