Drenthe

Wiki NME Podium
 

Er komt een nieuwe site

04-07-2017
In afstemming met het NME werkveld wordt er hard gewerkt aan een nieuwe, moderne en betere site voor kennisdeling en –ontwikkeling. Dit houdt wel in dat met ingang van maart 2017 NMEPodium niet meer wordt bijgehouden. Alle... lees verder »

 

 

 

 

Graag nodigen we u uit voor de inspiratiemiddag ‘Groen Drenthe Werkt’ op vrijdag 2 september in Assen.

 

Zes Drentse natuurorganisaties organiseren, samen met studenten van het Noorderpoortcollege, voor de derde keer deze inspiratiemiddag voor groene vrijwilligers. Vorig jaar ontmoetten we elkaar bij de schaapskooi van het Holtingerveld bij Havelte. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in en rond het Duurzaamheidscentrum Assen. Gedeputeerde H.G. Jumelet opent deze middag. Het programma bevat interessante workshops en leuke doe-activiteiten rond het thema ‘’Hoe groen is de stad?’’ Het doel is ontmoeting, kennis uitwisselen en netwerken met andere vrijwilligers die zich inzetten voor de Drentse natuur.

 

Wij begroeten u graag op 2 september in het Duurzaamheidscentrum Assen.

Bosrand 2 te Assen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met donderdag 25 augustus door onderstaand formulier in te vullen.

 

Met vriendelijke groet, bestuur en medewerkers van

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laatste agendapunten
Geen agendapunten gevonden.

Laatste vacatures
Geen vacatures gevonden.

NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.