Symposium ‘Groene ruimte bruisend van het leven’

IVN werkt samen met drie woningbouwcorporaties, twee landschapsinrichters en buurtbewoners...

Wiki NME Podium
 
01 maart 2016

Symposium ‘Groene ruimte bruisend van het leven’

Van irritatie- naar inspiratiegroen

 

Openbaar groen…zonder doel? Het kan ook anders! Meer verscheidenheid aan groen van grote betekenis voor de biodiversiteit. Uitdagender groen - in combinatie met een gezamenlijk gedragen ontwerp - nodigt jong en oud uit om buiten te vertoeven en te bewegen. Waardoor de groene ruimte om de hoek ineens een impuls geeft aan een buurt op het gebied van sociale cohesie, welzijn én biodiversiteit.

 

IVN werkt samen met drie woningbouwcorporaties, twee landschapsinrichters en buurtbewoners aan een duurzame transformatie van groene ruimtes. Wij willen onze ervaringen graag met u delen. Om u te inspireren en uit te dagen. Mark Mieras - wetenschapsjournalist en bekend van o.a. het wetenschappelijke artikel ‘Beetje natuur, grote invloed’ – is aanwezig met een boeiende inleiding.

 

U bent van harte welkom op het symposium ‘Groene ruimte bruisend van het leven’ op woensdag 20 april 2016 van 9.00-13.00 uur in Meppel (inclusief lunch).

 

Meld u snel aan via onderstaand formulier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Neem voor meer informatie contact op met Monique Winters, T 050-3135933 of E m.winters@ivn.nl

 

reageren op deze pagina

 

Delen |
 
NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.