Programmateam CDO

Wiki NME Podium
 

Provinciaal Programmateam CDO

 

Eind 2010 is het provinciaal programmateam Communicatie voor Duurzame Ontwikkeling (CDO) opgericht. Het doel van het programmateam is om op strategisch niveau samen te werken in de provincie Utrecht. Het programmateam bestaat momenteel uit vertegenwoordigers van Provincie Utrecht (Gerard Kamperman), IVN (regiodirecteur Frans Driessen en UNO-coördinator Geert Koning), NMC Utrecht (Corrie Reijnhout), CNME Landgoed Schothorst (Carla van Dorp) en het LEU (Arja van Veldhuizen), Buitenwijs (Kees van Wegen), ODRU/team NDC (Wieke Bonthuis). We werken als netwerk: afhankelijk van de actualiteit verandert de samenstelling.

 

Duurzaam Door
Recent heeft het netwerk samen met NMU en de Economic Board Utrecht een voorstel geschreven in het kader van het Rijksprogramma Duurzaam Door. Neem voor vragen contact op met Marcel Blom van NMU.
Lees de aanvraag

 

Trendwatchonderzoek

In 2011 heeft het programmateam een onderzoek laten uitvoeren naar trends en ontwikkelingen,
die relevant zijn voor NME in de provincie Utrecht: inhoudelijke, maatschappelijke en NMEtrends.

Lees meer
 

Neem voor meer informatie contact op met Geert Koning.

 

NMEpodium is een samenwerkingsverband van IVN, GDO, Veldwerk Nederland, SMEAdvies en VVM Sectie NME en is financieel mogelijk door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.